Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

05. 09. 2013. 22:36 >> 22:37

PETKOM NA RTCG

Dvorana Lovćena biće spremna za Seha ligu

Rukometni klub Lovćen će definitivno ispunjavati sve kriterijume za odigravanje mečeva SEHE Gasprom Južni tok lige u crnogorskom hramu rukometa.

Radovi u dvorani počinju sjutra i trajaće pet dana, s obzirom da je već završena montažna tribina sa dodatnih 600 mjesta koja će se postaviti iza zapisničkog stola, što znači da će SC”Lovćen” već sljedeće nedjelje moći da primi 2.000 gledalaca.

Pozitivna vijest je da će RTCG prenositi sve mečeve Lovćena koje će igrati kod kuće, a upravo zbog direktnog prenosa Cetinjani će mečeve na svom terenu igrati petkom u 18 časova.

Prvi meč na Cetinju rukometaši Lovćena će igrati 13.septembra protiv Metalurga, dok će već sjutra odigrati meč prvog kola u Banja Luci protiv Borca, koji će ove sezone na papiru imati najlošiji sastav u regionalnom takmičenju.

 

Tekst i foto: Handball.me

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније