Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

06. 06. 2019. 18:25 >> 18:24

PLASMAN NA SP

Brajović čestitao rukometašicama

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je rukometašicama Crne Gore, stručnom štabu i Rukometnom savezu plasman na Svjetsko prvenstvo koje će biti održano krajem godine u Japanu.

Crnogorske rukometašice savladale su sinoć u Nikšiću, u revanš meču baraža za Svjetsko prvenstvo, selekciju Češke 25:23 i zahvaljujući više datih golova u gostima izborili plasman na šampionat.

"Čestitam, dijelim radost i ponos građana Crne Gore vašim plasmanom na Svjetsko prvenstvo. Na svim takmičenjima iz godine u godinu gledamo uzornu borbenost, sportski duh, taktičku mudrost i patriotizam. Želim vam mnogo sreće i uspjeha u narednom periodu", naveo je Brajović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније