Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavila M.L.B. [ Mina ]

06. 06. 2019. 11:44 >> 11:43
1

JANOVIĆ PORUČIO

Lavice ispisuju najljepše stranice sportske istorije

Ministar sporta i mladih Nikola Janović čestitao je rukometašicama, stručnom štabu i čelnicima Rukometnog saveza Crne Gore plasman na Svjetsko prvenstvo u Japanu.

"Lavice naše, i ovog puta ste nas učinile ponosnim. Hvala vam što ispisujete najljepše stranice crnogorske sportske istorije. Svjesni smo vaše blistavosti i koliko velike stvari činite za sport, za sve nas, za domovinu", kazao je Janović.

On je poručio da "Vašom besprekornošću sportom mijenjate svijet".

"Čestitam na uspjehu i još jednom plasmanu na Svjetsko prvenstvo, sa kojeg ćete, ubijeđeni smo Crnoj Gori donijeti nove medalje“, rekao je Janović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније