Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

12. 04. 2019. 12:00   >>  11:58 1

BULATOVIĆ

"Budućnost mora da vjeruje u finalni turnir"

Budućnost mora da vjeruje u plasman na finalni turnir Lige šampiona jer nema nedostižne razlike, kazala je desni bek podgoričkog kluba Katarina Bulatović.

Budućnost i Vajpers odigraće u subotu u Kristijansandu revanš utakmicu četvrtfinala Lige evropskih šampiona.

Vajpers je prvi duel u Podgorici dobio 24:19.

Bulatović je kazala da Budućnost u Kristijanštadu mora da odigra kao da kreće od nule.

"Moramo da vjerujemo da možemo da nadoknadimo minus iz prvog meča. Potrebna nam je hladna glava, ne smijemo da zaboravimo rezultat iz Podgorice, ali moramo da odigramo u Norveškoj kao da krećemo od nule. Kao što je Vajpers pobijedio u Podgorici, tako možemo i mi u Kristijanštadu. Čuda su moguća, to su pokazali naši rukometaši protiv Danske, ali i prošle sezone između Bukurešta i Meca, bilo je devet ili deset golova razlike, pa je na kraju bilo neizvjesno", kazala je Bulatović.

Ona je istakla da ih Vajpers nije iznenadio u prvom meču u Podgorici.

"Nijesu nas iznenadili, radili su sve što smo spremali, ali mi nijesmo ispoštovali ono što smo trenirali. Danas u rukometu nema nedostižne razlike, ali prije svega moramo da vjerujemo u to", rekla je Bulatović.

Golman Marina Rajčić kazala je da je Vajpers u duelu u Podgorici više vjerovao u pobjedu od Budućnosti.

"Radile smo na samopouzdanju tokom sedmice i vjerujem da će to donijeti bolje izdanje u Norveškoj. Vajpers je tim koji nam je dao najviše golova sa devet metara to dovoljno govori o njima. Imaju mnogo raspoloženih šuterki. Moramo da se baziramo na to da zaustavimo njihove šuteve sa devet metara i vjerujem da možemo do dobrog rezultata", kazala je Rajčić.

Duel u Kristijanštadu počeće u 18 sati i 15 minuta.

Bolji iz duela Budućnosti i Vajpersa izboriće plasman na finalni turnir, koji će 11. i 12. maja biti odigran u Budimpešti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније