Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

08. 04. 2019. 17:03   >>  17:09 3

"LAVOVI" PORUČILI

Dancima se ne prijeti, borićemo se do posljednjeg trenutka

Rukometaši Crne Gore će u srijedu u „Morači” dočekati aktuelnog olimpijskog i svjetskog šampiona Dansku. Ukoliko bi "lavovi" osvojili bod iz dvomeča sa Skandinavcima vratili bi se u igru za plasman na Evropsko prvenstvo u Švedskoj, Norveškoj i Austriji.

"Očekuju nas dvije najteže utakmice u grupi. Ne možemo da prijetimo Dancima i da kažemo da ćemo da ih dobijemo, ali mogu da obećam da ćemo se boriti do posljednjeg trenutka. Vidjećemo da li će to biti dovoljno. Pozivam navijače da budu naš osmi igrač. Uvijek su nas nosili na teškim utakmicama, kada smo pobjeđivali velike reprezentacije”, rekao je Vladan Lipovina.

Najveća opasnost za našu selekciju biće as Pari Sen Žermena, Mikel Hansen...

"Sigurno je da će biti teško, ali možemo da se nadamo dobroj utakmici, jer smo se dosta pripremali, pričali, razgovarali... Ove sezone je 80 odsto danskih igrača u odličnoj formi, ali mi kada igramo kući sve je drugačije, imamo više motiva, pogotovo protiv ovakvih reprezentacija. Sa našom odbranom, koja je drugačija, možemo da odigramo dobru utakmicu”, kazao je Lipovina.

Stefan Čavor je pozvao navijače da ispune "Moraču".

"Veliki je izazov igrati protiv svjetskog prvaka. Znamo da će biti veoma teško, jer kvalitet igre Danske na Svjetskom prvenstvu je pokazatelj koliko je bila bolja od svih. Nadam se da će navijači koji prate reprezentaciju doći u što većem broju. Uvijek ćemo dati sve od sebe, pogotovo kada igramo kući, a biće nam još lakše ako to bude u punoj dvorani i dobroj atmosferi", rekao je Čavor.

Nakon dva odigrana kola Crna Gora je treća na tabeli sa jednim osvojenim bodom, Ukrajina je druga sa dva, dok je lider Danska sa četiri. Duel počinje u 21 čas.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније