Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

21. 03. 2019. 13:12 >> 12:39
2

RADIČEVIĆ

"Pravo vrijeme za povratak u Budućnost"

Srećna sam što ću od naredne sezone predstavljati klub, grad, svoju zemlju, gdje mi živi porodica, nadam se da će mi se ostvariti želja da osvojim trofej Lige šampiona sa ekipom Budućnosti, kazala je rukometašice Bukurešta Jovanka Radičević.

Ona će poslije osam godina u plavo-bijelom dresu probati da uradi ono što odavno priželjkuje.

"Mislim da ćemo imati dobru ekipu, sigurna sam da ćemo mnogo pokazati sljedeće sezone", rekla je Radičević za Arenu.

Radičević smatrala da je pravo vrijeme da se vrati kući.

"Čitala sam da je neko objavio da me Bukurešt više nijehtio, Što nije tačno, imala sam ugovor da nakon prve sezone mogu da pođem.Prvi kontakti sa Budućnošću su bili pred šampionat Evrope, mislila sam da je rano, a tokom prvenstva sam rekla ok, treba da sjednemo. Ipak sam osam godina van Crne Gore i smatrala sam da je pravo vrijeme da se vratim kući", dodala je Radičević.

Ona ističe da bi sve što je uradila prije osam godina isto i sada uradila.

"Svaki korak koji sam vukla bio je pravi. Ne kajem se. Sjećam se da su mi godinu nakon odlaska pričali da samostala osvojila bih Ligu šampiona. Ali, ni za čime žalim, imala sam sreće da me zovu dobri klubovi, a postigla sam sve samo svojim radom", objašnjava Radičević.

Radičević ističe da je sigurna da će narodne sezone dati sve od sebe.

"Ne bježim od tereta i uloge, sve je drugačije kada imate sistem i kada se zna ko što radi. Nosila sam se sa takvom ulogom u svakom klubu, jer su svi od mene očekivali sve. Ne plašim se, naročito ne u svom gradu, pred svojim navijačima. Vjerujem da ćemo biti zdrave, kompletne u sistemu koji se godinama gradio. U karijeri sam radila sa velikim brojem trenera, prilagođavala se sistemima, ali ovo je sistem koji mi je poznat, konstantno je tu i dosta puta mi je nedostajao. Jer, u principu je najvažnije da igrači znaju što rade. A ja znam ko sam i što sam, koliko vrijedim kao igrač. Sigurna sam, kao i uvijek, da ću dati sve od sebe", zaključila je Radičević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније