Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Arena / Pobjeda ]

20. 03. 2019. 11:42 >> 11:10

SANIRANA POVREDA

Jauković spremna za Vajpers

Povreda je prošlost, Đurđina Jauković trenira punim intenzitetom, juče je, uoči okupljanja reprezentacije, radila individualni trening i bez problema šutirala na gol.

Nema dileme da će lijevi bek Budućnosti spremno dočekati četvrtfinale Lige šampona sa Vajpersom.

Ohrabruje što je posljednji snimak bio pozitivan i Đina sada može nesmetano da trenira.

Do 7. aprila, kada je zakazan prvi četvrtfinalni duel Budućnosti i Vajpersa, sigurna je da će biti spremna.

“Kondiciono ću biti spremna, jer sam tokom pauze radila vježbe snage. Sada se osjećam mnogo bolje, skačem, šutiram, mijenjam pravac, što je ogroman iskorak za mene”, kazala je Jauković.

Sjajna rukometašica juče je pozdravila koleginice iz reprezentacije, koje očekuju prijateljski mečevi u Skoplju sa Sjevernom Makedonijom.

Podršku je dobila i od predsjednika Rukometnog saveza Petra Kapisode, koji se interesovao za njeno stanje i poželio da u najboljem mogućem raspoloženju odgovori i ona i klub obavezama u četvrtfmalu Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније