Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

11. 03. 2019. 10:50   >>  10:38

"IGRAČICE NA NIVOU"

Adžić: Najvažnije da se pruži maksimum

Nivo igre i zalaganje igračica bili su na nivou na kojem želimo da budu u svakom meču, ocijenio je trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić.

Rukometašice Budućnosti igrale su u Brestu protiv istoimenog francuskog predstavnika neriješeno 22:22 (13:13), u utakmici posljednjeg, šestog kola Glavne runde Lige šampiona.

"U ovom duelu nije se osjetio grč kod djevojaka. Izdanje koje su pružili je njihov trenutni maksimum. Sigurno je ipak, da i ovaj maksimum možemo da podignemo na viši nivo do četvrtfinalnih duela. Nivo igre i zalaganje igračica bili su na nivou na kojem želimo da budu u svakom meču. Nije toliko važno da li će to nekad biti dovoljno za plus ili minus pet, jer je najvažnije da se pruži maksimum", ocijenio je Adžić.

Budućnost je ranije obezbijedila četvrtfinale, a nastup u grupi završila je kao trećeplasirana.

"Djevojke su bile na nivou naročito u napadu, jer je u duelu protiv Rostova u prethodnom kolu faza odbrane i vraćanja u odbranu bila na adekvatnom nivou. Kvalitetan indivdualni rad, te kolektivni u fazi napada koji im pruža Bojana Popović, dali su željeni rezultat i iz Francuske se vraćamo sa mnogo pozitivnih detalja", zaključio je Adžić.

Budućnost će u četvrtfinalu igrati protiv Vajpersa, drugoplasiranog tima druge grupe.

Prvi meč na programu je 6. ili 7. aprila u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније