Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

20. 02. 2019. 15:12   >>  14:43

MEDITERANSKO PRVENSTVO

Rukometaši ubjedljivi i protiv Libije

Muška kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas Libiju 27:9 (8:2, 7:5 i 12:2), u utakmici posljednjeg, petog kola Mediteranskog prvenstva u Egiptu.

Crnogorski rukometaši u tom duelu osvojili su svih pet bodova i takmičenje u grupi završili kao prvoplasirani sa maksimalnim učinkom.

U dosadašnjem dijelu šampionata osvojili su 24 od maksimalnih 25 bodova.

Savladali su, osim Libije, Saudijsku Arabiju 23:17, Rumuniju 27:23, Alžir 30:13 i Tunis 28:19.

Prema propozicijama, na Mediteranskom šampionatu utakmice se igraju u okviru tri trećine, koje traju po 15 minuta.

Reprezentacija koja dobije trećinu osvaja bod, a trijumf na kraju meča donosi dva boda. Neriješen rezultat u trećini boduje se pola boda, dok remi na kraju donosi objema ekipama po bod.

Crnogorsku selekciju do pobjede protiv Libije vodio je Bogdan Mijušković sa pet, dok su po gol manje postigli Darko Pejović i Luka Vukićević.

Crnogorski rukometaši u četvrtfinalu igraće sjutra sa Italijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније