Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

09. 02. 2019. 19:11   >>  18:39

BREST MAKSIMALNO MOTIVISAN

Premović: Da "Morača" ostane neosvojiva

Budućnost se neće obazirati na prethodne rezultate Bresta, želi da odigra dobar meč i ostane nepobjediva u dvorani Morača, kazala je desni bek Sanja Premović.

Budućnost i Brest odigraće u nedjelju u Podgorici utakmicu trećeg kola Glavne runde Lige šampiona. Biće to njihov prvi međusobni duel u najkvalitetnijem klupskom fudbalskom takmičenju.

Premović smatra da će Brest doći maksimalno motivisan u Podgoricu i da želi da nadoknadi bodovni zaostatak.

"Sigurna sam da našom prije svega čvrstom i kompaktnom odbranom možemo ostati nepobjedive u Morači. To je kvalitetna ekipa, sa mnogo reprezentativki koje su nam u prošlosti zadavale mnogo problema. Vjerujem da ćemo naći rješenje za njih i da ćemo ih zaustaviti", kazala je Premović.

Ona je naglasila da se neće obazirati na rezultate i kvalitet gošći, već da će biti fokusirane na sebe i igru.

"Dolaze sigurno maksimalno spremne, sa željom da nadoknade izgubljene bodove. Nije Ana Gros jedina zvijezda, ima ih u tom timu mnogo. Tu je i Gordana Pop Lazić, Izabela Gulden, Alison Pino i Marta Mange. Kvalitetan tim, ali vjerujem da ćemo naći rješenje i za njih", kazala je Premović.

Lijevo krilo Itana Grbić kazala je da je rival podgoričkog tima sjajna ekipa sa vrhunskim individualcima.

"To je za njih utakmica biti ili ne biti. Bodovi su im neophodni kako bi zadržali šanse za četvrtfinale. Doći sa još većim motivom, iako su to igračice koje su uvijek motivisane u Morači i protiv Budućnosti. Mi ćemo sve uraditi da ih spriječimo da osvoje bodove, da Morača ostane neosvojiva", kazala je Grbić.

On je naglasila da je Brest skup vrhunskih igračica i nikada se ne zna kada će i koja da proradi, odnosno imati svoj dan.

"To su pokazali protiv Rostova. Moramo biti oprezni. Nijesu kao kolektiv jake, ali su na papiru vrhunski individualci", kazala je Grbić.

Budućnost je, poslije dva kola Glavne runde, trećeplasirana sa polovičnim učinkom.

Savladala je na startu pred svojim navijačima ekipu Kopenhagena 29:27, dok je u gostima izgubila od Rostova na Donu 24:22.

Brest je bez bodova u drugoj fazi takmičenja, nakon što je u prva kola izgubio od Odenzea u gostima 28:24 i Meca pred svojim navijačima 32:21.

Nedjeljni duel u dvorani Morača počeće u 19 sati. Istog dana biće odigrana i ostala dva duela te grupe.

U 15 sati sastaće se Mec i Kopenhagen, dok će deset minuta kasnije početi Odenze i Rostov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније