Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

08. 02. 2019. 13:40   >>  13:09

ADŽIĆ PORUČIO

Budućnost respektuje Brest i želi pobjedu

Budućnost respektuje Brest, ali želi da pokaže da je bolji tim i ostvari pobjedu, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

Budućnost i Brest odigraće u nedjelju u Podgorici utakmicu trećeg kola Glavne runde Lige šampiona.

Biće to njihov prvi međusobni duel u Ligi šampiona.

Adžić je kazao da je Brest jedan od najskupljih sastava u Ligi šampiona ove sezone, navodeći da to rezultati ne pokazuju.

„U Brestu igra najbolji strijelac Lige šampiona, kao i tri igračice koje su osvojile titulu prvaka Evrope. Tu su igračice koji su nosioci igre u reprezentaciji Srbije, Slovenije i Francuske. Imaju i vrhunski par golmana. Znamo šta nas čeka, ali i šta treba da popravimo u odnosu na prva dva meča Glavne runde. Idemo u tom pravcu i nadam se da ćemo mi biti ekipa koja će osvojiti ključne bodove za četvrtfinale, a ne Brest“, rekao je Adžić na konferenciji za novinare.

On je kazao da Budućnost izvlači maksimum iz tih vrhunskih iskusnih igračica.

„Moramo se spremiti za njih. Imaju individualni kvalitet, a kada je neki tim individualno okrenut onda je uvijek moguće da neko od tih individualaca ima svoje veče. Spremamo se za njihovo najbolje izdanje, vjerujem da ćemo tome odgovoriti i slaviti u nedjelju, time i napraviti krucijalni korak ka četvrtfinalu“, kazao je Adžić.

On je kazao da Brest ima kvalitetne igračice, ali da još nije tim, ili u tom segmentu nije na visokom nivou.

„To nije jednostavno, treba dosta umijeća da se od igračica iz pet-šest država napravi ekipu. To je proces. Vjerujem da ćemo mi u nedjelju biti tim i da ćemo slaviti“, rekao je Adžić.

Budućnost je, poslije dva kola Glavne runde, trećeplasirana sa polovičnim učinkom.

Savladala je na startu pred svojim navijačima ekipu Kopenhagena 29:27, dok je u gostima izgubila od Rostova na Donu 24:22.

Brest je bez bodova u drugoj fazi takmičenja, nakon što je u prva kola izgubio od Odenzea u gostima 28:24 i Meca pred svojim navijačima 32:21.

Nedjeljni duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Istog dana biće odigrana i ostala dva duela te grupe.

U 15 sati sastaće se Mec i Kopenhagen, dok će deset minuta kasnije početi Odenze i Rostov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније