Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

izvor: zrkb.me [ Objavio: O.Z. ]

02. 02. 2019. 16:55 >> 16:32

ADŽIĆ PORUČIO

"Bićemo spremni za revanš protiv Rostova"

Rostov je bio bolji u prvom međusobnom duelu, ali će Budućnost biti spremna za revanš u "Morači" u petom kolu glavne runde Lige šampiona, kazao je trener Dragan Adžić nakon prvog poraza u glavnoj rundi.

Rukometašice Budućnosti poražene su danas u Rostovu na Donu 22:24 (11:13), u utakmici drugog kola Glavne runde Lige šampiona.

Adžić je istakao da njegove izabranice nijesu realizovale sve što je planirano u duelu protiv tima koji je među glavnim favoritima za plasman na finalni turnir u Budimpešti, u situaciji kada zbog povrede u redovima protivnika nije bilo najbolje igračice Ane Vjahireve.

Trener Budućnosti poručuje da je najvažnije da ima dosta prostora za napredak i da se u narednim mečevima mogu očekivati dobra izdanja njegovog tima.

"Rostov je bio bolji za dva gola u prvom poluvremenu našeg dvomeča. Spremali smo se za njih u situaciji kada smo znali da neće igrati Ana Vjahireva, ali ni u napadu, ni u odbrani nijesmo odradili u potpunosti ono što smo planirali. Najvažnije je da ima dosta prostora za napredak u našoj igri i vjerujem da ćemo kroz duele sa Brestom i Kopenhagenom, dostići nivo forme koji će garantovati da spremni dočekujemo Rostov u "Morači" i da možemo da im se revanširamo pred našim navijačima", izjavio je Adžić nakon duela u Rostovu.

Kazao je da danas niejsu imali dovoljno raspoloženih igračica i strpljenja da sprovode ono što su dogovorili u napadu.

"U drugom poluvremenu smo odigrali odbranu koja njima manje odgovara i sveli ih na samo 11 golova, što je svakako pozitivna stvar. Nijesmo se adekvatno adaptirali na kriterijum suđenja, iako smo znali da se nešto ovako može očekivati. Ipak, nema dileme da će forma da ide uzlaznom putanjom i da imamo veliki prostor za napredak u nastavku sezone", kazao je Adžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније