Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

31. 01. 2019. 13:00 >> 12:29

BULATOVIĆ PORUČILA

Rostov opasan, ali smo se pripremili

Desni bek podgoričkog tima Katarina Bulatović kazala je da će odsustvo Vjakireve biti hendikep za Rostov, ali da ne sumnja da je trener Martin Ambroš spremio neku drugu ugračicu da odradi njenu ulogu.

Rukometašice Budućnosti igraće u subotu u Rostovu na Donu protiv istoimenog ruskog tima utakmicu drugog kola glavne runde Lige šampiona.

Crnogorski prvak na startu druge faze takmičenja pobijedio je Kopenhagen (29:27), dok je Rostov poražen na gostovanju Mecu 29:25.

Poraz ruskog šampiona omogućio je ekipi trenera Dragana Adžića da preuzme čelnu poziciju u grupi.

Rostov će u subotnjem duelu biti oslabljen neigranjem povrijeđene Ane Vjakireve.

"Rostov je opasan, ima dosta igračica koje igraju u reprezentaciji Rusije, ali i drugiom nacionalnim timovima. Ima fenomenalne igrače na svim pozicijama. Neće nam biti lako. To što nema Vjakireve biće možda za nijansu lakše nego da je tu. To je vrhunska ekipa, sa vrhunskim igračicama, u kojoj svaka želi da se dokaže i pokaže karakter, da je ona ta na koju može da se računa", kazala je Bulatović uoči puta za Rostov.

Ona smatra da će Rostov u subotu biti možda i opasniji, navodeći da će više igrača željeti da preuzme odgovornost i njenu ulogu.

"Pripremali smo se za Rostov sa Vjakirevom, ali i bez nje. Maksimalno smo se spremili za svaku igračicu. Treba da odigramo najbolje što je moguće i probamo da se vratimo sa ta dva boda", kazala je Bulatović.

Ona je, komenatrišući visoke igračice u odbrani Rostova, kazala je da je crnogorska reprezentacija u posljednjem meču sa Rusijom pokazala da može da postiže golove i sa distance.

"Pogađali smo sa distance, ali i sa šest metara. Biće teško, igračice koje igraju središnji dio odbrane su dosta visoke. Možda probamo sa drugih pozicija da damo gol. Recept može biti i igra Meca u posljednjem kolu protiv Rostova. Igrali su čvrsto odbranu i strpljivo u napadu", kazala je Bulatović.

Subotnji duel u Rostovu počeće u 14 sati po našem vremenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније