Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

08. 11. 2018. 18:26   >>  18:02 3

CILJ PLASMAN U GLAVNU FAZU

Johanson saopštio spisak za EP

Selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Per Johanson saopštio je spisak od 16 igračica koje će nastupiti na predstojećem Evropskom šampionatu u Francuskoj.

Crna Gora će igrati u grupi B sa Slovenijom, Rusijom i domaćom selekcijom.

Johanson je istakao da je cilj "lavica" plasman u glavnu fazu šampionata Starog kontinenta.

"U veoma smo teškoj grupi i prvi cilj je da je preživimo. Ako u glavnu fazu prenesemo bar dva boda, bićemo blizu i polufinala. Sanjamo medalju, ali ne govorimo o tome“, kazao je Johanson na današnjoj konferenciji za medije.

“Lavice” će pripreme početi 19. novembra u Podgorici.

Na spisku su:

golmanke: Marina Rajčić (Budućnost), Ljubica Nenezić (Kastamonu, Turska)

krila: Majda Mehmedović (ĆSM Bukurešt, Rumunija), Itana Grbić (Budućnost), Ivona Pavićević (Budućnost), Jovanka Radičević (ĆSM Bukurešt), Dijana Ujkić (Budućnost)

pivotkinje: Tatjana Brnović (Budućnost), Ema Ramusović (Budućnost)

bekovi: Đurđina Jauković (Budućnost), Jelena Despotović (Debrecin, Mađarska), Milena Raičević (Budućnost), Anđela Bulatović (Budućnost), Katarina Bulatović (Budućnost), Sanja Premović (Budućnost), Andrea Klikovac (Kišvardai, Mađarska)

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније