Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

03. 11. 2018. 12:48 >> 12:45

BULATOVIĆ PRED MEČ

"Budućnost želi revanš Mecu"

Budućnost želi da protiv Meca odigra dobar meč i revanšira se rivalu za poraz u Francuskoj, kazala je bek podgoričkog tima Anđela Bulatović.


Budućnost i Mec odigraće u nedjelju u Podgorici utakmicu četvrtog kola A grupe Lige šampiona. Francuski tim prvi međusobni duel u Mecu dobio je 25:24. 

Bulatović je kazala da je Budućnost u Mecu imala dobrih, ali iloših strana.

"Dobro smo odigrali prvu utakmicu, pogotovo pozicionu odbranu. Imali smo i lošijih stvari, prije svega vraćanje u odbranu, slabije smo branili kontru i brzi centar. Dvonedjeljnu pauzu iskoristili smo da popravimo to što nije bilo dobro. Nadam se da ćemo zadržati dobre stvari iz prve utakmice, a popraviti ono što nije bilo dobro i naravno da ćemo slaviti", kazala je Bulatović.

Ona vjeruje i da će navijači doći u velikom broju i pomoći im da dođu do važne pobjede.

Bulatović je naglasila da postoji pritisak kada se igra pred svojim navijačima, navodeći da je to zbog želje da se predstave u najboljem svjetlu i pobijede.

"Vjerujem u svoju ekipu i da imamo potencijal da pobjeđujemo kući i na strani. Siguran sam da ćemo od Meca krenuti pobjedama i da će to biti kako treba", rekla je Bulatović.

Ona je naglasila da je ekipa spremna i da ima odgovor za sva moguća iznenađenja Meca.

Pivot Ema Ramusović kazala je da Budućnost respektuje Mec, ali i da vjeruje u sebe i pobjedu.

"Znamo sa kim igramo, kao i u kakvom sastavu dolazi naš protivnik. Daćemo sve od sebe da obrana i napad budu na zadovoljavajućem nivou. Odbrana je naš glavni adut i ukoliko ona bude na visokom nivou krajnji ishod biće pozitivan", kazala je Ramusović.

Ramusović, koja je dugo bila odsutna zbog povrede, kazala je da se bolje oseća i da će to uskoro biti na nekom pravom nivou.

Budućnost je na startu nove sezone savladala Odenze 31:28, dok je u gostima poražena od Larvika 23:22. 

Mec je pred svojim navijačima pobijedio Larvik 31:20, dok je protiv Odenzea kao gost igrao neriješeno 19:19. 

Budućnost i Mec odigraće u nedjelju 14. međusobni duel u evropskim takmičenjima. Podgorički tim upisao je devet pobjeda, a svih šest mečeva dobio je pred svojim navijačima. 

U četiri meča slavio je francuski tim. Budućnost i Mec i prošle sezone bili su rivali u grupi, a obje ekipe ostvarile su pobjede pred svojim navijačima. 

U Podgorici bilo je 23:18, a u Mecu 27:23. Nedjeljni duel u dvorani Morača počeće u 19 sati, uz direktan prenos na RTCG2. 

U drugom meču četvrtog kola A grupe Odenze sjutra dočekuje Larvik. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније