Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

04. 09. 2018. 14:24   >>  14:16 3

BULATOVIĆ O PLANOVIMA

"Korak više nego prošle sezone"

Budućnnost u novoj sezoni Lige šampiona želi da napravi korak više u odnosu na prošlu i plasira se na finalni turnir, kazala je desni bek podgoričkog rukometnog kluba, Katarina Bulatović.

Ona je istakla da pripreme idu planiranim tokom, da su rezultati u pripremnim utakmicama mogli biti i bolji, ali da to nije prioritet.

"Fokusirane smo na uigravanje i dostizanje željene forme za početak Lige šampiona i najvažnije je da budemo spremne kada krenu takmičarski mečevi. Atmosfera u timu je sjajna, sve djevojke rade na maksimalnom nivou i vjerujem da će to donijeti željeni rezultat u sezoni koja je pred nama. Ukoliko budemo radili kao u dosadašnjem dijelu priprema, sigurna sam da ćemo biti spremne za početak Lige šampiona", rekla je Bulatović u izjavi za zvanični sajt ŽRK Budućnost.

Ona je podsjetila da Budućnost još nije kompletna i da nijedan pripremni meč nije odigrala u najjačem sastavu.

"Polako se kompletiramo i uskoro bi trebalo da nam se u punom kapacitetu pridruže i djevojke koje su imale problema sa povredama", rekla je Bulatović.

Ona je naglasila da je do početka Lige šampiona mjesec i da je to dovoljno vremena da se Budućnost na najbolji način pripremi.

Prema njenim riječima, francuski Mec, danski Odenze i norveški Larvik su rivali koji zaslužuju respekt, ali i da Budućnost ima kvalitet i od prvog meča to treba i da dokaže.

"I dalje smo fokusirane samo na našu igru i do kraja sedmice razmišljamo samo o tome da složimo kockice u našem timu. Nakon toga kreće detaljna analiza protivnika koji nas čekaju u grupnoj fazi Lige šampiona. Odradili smo sve što je planirano u pripremnom periodu, sada imamo dovoljno vremena da se pozabavimo i protivnicima i pripremimo ih na najbolji mogući način. Grupa je teška i izazovna, moramo maksimalno da se spremimo jer je jasno da ne možemo da prijetimo nijednom protivniku", rekla je Bulatović.

Ona je istakla da Budućnostom sa velikim respektom mora ući u svaki duel, ali i da bude svjesna svojih kvaliteta i da vjeruje u sebe.

"Ukoliko bude tako, sigurna sam da neće biti problema da ispunimo prvi cilj, a to je plasman u glavnu rundu sa što većim brojem bodova", rekla je Bulatović.

Budućnost je u prošloj sezoni sa najmlađim timom u Ligi šampiona stigla do četvrtfinala.

Mlade igračice su iskusnije za sezonu, a Budućnost start nove dočekuje jača sa tri povratnice - Katarinu i Anđelu Bulatović i golmana Marinu Rajčić.

"Ne možemo da kažemo da nam je cilj samo da prođemo prvu ili drugu grupu. Ako je prošle sezone sa najmlađim timom Budućnost bila na korak od fajnl fora, sada je jasno da moramo da imamo cilj da odemo korak dalje. Radimo naporno u pripremnom periodu, ekipa je pojačana sa iskusnim igračicama i ako budemo napredovali kako sezona bude odmicala, vjerujem da možemo osigurati put u Budimpeštu", kazala je Bulatović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније