Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

23. 06. 2018. 13:20 >> 15:29
16

MEDITERANSKE IGRE

Ubjedljiva pobjeda rukometašica protiv Srbije

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore ubjedljivo je savladala Srbiju 36:22 na startu Mediteranskih igara u Taragoni.

U neravnopravnom duelu, crnogorske rukometašice od početka su diktirale ritam, odbranom potpuno zaustavile sve pokušaje protivnica, koje su za 30 minuta postigle šest golova, od čega tri iz sedmerca.

Iz takve odbrane stigle su i kontre, brze akcije, u kojima je prednjačila Itana Grbić, sa osam pogodaka najefikasnija u našem timu.

Bedem pred golom upotpunila je Ljubica Nenezić, koja je imala 15 odbrana iz igre, uz jedan zaustavljeni sedmerac.

„Ponosna sam na ekipu i saigračice, pokazali smo da i u ovom sastavu možemo da igramo. Do poluvremena smo bile izuzetno dobre u odbrani, nismo padale u igri, nismo se zadovoljile“, kazala je nakon meča Dijana Ujkić.

Crna Gora u nedjelju u podne igra protiv Turske.
„Naravno, idemo na pobjedu. Bitno je da budemo fokusirane, da igramo maksimalno ozbiljno, baš kao i u prvom meču“, kazala je Ujkić.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније