Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R. [ Mina ]

12. 06. 2018. 12:46   >>  12:37 13

ŽRIJEB ZA EP

"Lavice" sa Francuskom, Rusijom i Slovenijom

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore na Evropskom prvenstvu u Francuskoj igraće u grupi sa Francuskom, Rusijom i Slovenijom, odlučeno je danas žrijebom.

Šampion će biti odigran od 29. novembra do 16. decembra.

Rivali u A grupi biće Danska, Švedska, Poljska i Srbije, u C grupi igraće Mađarska, Holandija, Hrvatska i Španija, a u D grupi Norveška, Njemačka, Češka i Rumunija.

Crna Gora je na prethodnom šampionatu Evrope, prije dvije godine, eliminisana u grupnoj fazi, sa skorom od jedne pobjede i dva poraza.

Jedini trijumf ostvarila je protiv Češke, dok je poražena od Danske i Mađarske.

Crnogorske rukometašice do prvenstva u Francuskoj došle su sa maksimalnim učinkom u grupi sa Poljskom, Slovačkom i Italijom.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније