Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

04. 06. 2018. 19:27 >> 19:18
1

BARAŽ ZA SP

Duel sa Hrvatskom u Sportskom kompleksu Verde

Baraž utakmica Crne Gore i Hrvatske biće odigrana u Sportskom kompleksu Verde 14. juna u 20 sati, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Sportski centar Morača u Podgorici, kako se navodi, biće zatvoren zbog rekonstrukcije u ovom periodu.

"Rukometni savez Crne Gore nije uspio i pored svih napora i pokušaja da se utakmica muških seniorskih reprezentacija Crne Gore i Hrvatske odigra u SC Nikšić", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, problem za odigravanje ove kvalifikacione utakmice u Nikšiću je nedostatak smještajnih kapaciteta u gradu pod Trebjesom koji su propisani Propozicijama EHF, (kvalitet hotela, struktura soba...)

Rukometni savez Crne Gore je nakon obavještenja od Sportskih objekata Podgorice, pokušao da dobije odobrenje da selekcija Hrvatske bude smještena u Podgorici, a da se utakmica igra u Nikšiću.

"Ali u skladu sa Propozicijama EHF, gdje je navedena minimalna razdaljina između hotela i dvorane gdje se igra utakmica (25 kilometara) nismo dobili pozitivan odgovor od Evropske rukometne federacije", kaže se u saopštenju.

Iz Rukometnog saveza su pozvali navijače da 14. juna budu u Sportkom kompleksu Verde, da podrže crnogorsku reprezentaciju i izbori plasman na Svjetsko prvenstvo koje zajednički organizuju Danska i Njemačka.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније