Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

24. 07. 2013. 10:51 >> 10:51

KLUPA LOVĆENA

Vujović: Ako bude uslova, dolazim

Nakon što je postalo jasno da Zoran Abramović više neće trenirati Lovćen, uprava kluba počela je pregovore sa legendom rukometa Veselinom Vujovićem.

Portal Handball Montenegro prenosi da se pregovara već tri dana, međutim bivši trener Vardara bi na Cetinje došao jedino ako Lovćen stvori uslove da napravi moćan tim, koji bi išao na visok plasman na svim frontovima.

,,Tačno je da sam, u proteklih nekoliko dana, sa predsjednikom kluba Cogom Ražnatovićem razgovarao na temu mog dolaska u Lovćen. Dobio sam i konkretnu ponudu, ali ona iskreno nije zadovoljila moje kriterijume, tako da je ostalo na tome da se čujemo do kraja nedjelje i definišemo situaciju. Ražnatović mi je kazao da mu treba malo vremena kako bi napravio napor više i obezbijedio uslove da se stvori dobar tim. Ukoliko bi tako bilo naravno da ne bih trenersku karijeru nastavio u inostranstvu, već na Cetinju'', kazao je Vujović za Handball Montenegro.

Koliko je realno da legendarni rukometaš postane trener Cetinjana, ostaje da se vidi.

Lovćen su već napustili Vujović, Lipovina i Perišić, blizu odlaska su Jovetić i Grbović, dok je za sada jedino pojačanje lijevi bek – Poljak Lukas Ačruk.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније