Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R. [ Pobjeda / rtcg.me ]

08. 03. 2018. 12:08   >>  12:10 1

KLIKOVAC I RADIČEVIĆ

Nezadovoljne finansijskom ponudom Budućnosti

Rukometašica Vardara Andrea Klikovac otkriva da je dobila ponudu bivšeg kluba podgoričke Budućnosti, ističući da nije zadovoljna finansijskom ponudom predsjednika Upravnog Odbora ŽRK Budućnost Predraga Boškovića.

Ljevoruka igračica na kraju sezone odlazi iz Vardara. Ima više opcija.

"Iskreno, sve je konkretno i ništa nije konkretno. Ima ponuda iz Mađarske i Rumunije, brzo ću donijeti odluku, kako bi, što se tiče ovoga dijela, bila mirnija i uživala u Skoplju još nekoliko mjeseci", rekla je Klikovac za Arenu.

Otkriva da je bilo ponuda iz Budućnosti.

"Predsjednik Bošković je zvao mene i Joku. Nije to baš nešto što je moglo, bar za sada, da zadovolji finansijske kriterujume. Naravno, samo finansijske. Iskreno, ko ne bi volio da se vrati kući, to je, svakako naša velika želja”, dodala je Klikovac.

Budućnost i Vardar u subotu igraju utakmicu bez rezultatskog značaja. Oba tima izborila su plasman u četvrtfinale.

"Upoznati ste sa situacijom u Vardaru, koji igra posljednju sezonu sa ovako jakim timom. Upravo i zbog toga imamo veći motiv da osvojimo trofej", istakla je crnogorska reprezentativka.

Andrea nije željela da se bavi prognozama za subotu.

"Budućnost nije na istom nivou po kvalitetu ranijih sezona, ali znamo da mlade djevojke odlično igraju kod kuće. Riječ je o perspektivnoj ekipi koja će sigurno za koju godinu biti konkurentna za osvajanje Lige šampiona", dodala je Klikovac.

Uspjehom "plavih" nije iznenađena.

"Iskreno, očekivala sam plasman Budućnosti među osam. Draže mi je što su to uradili prije naše utakmice. Jer u meču bez tenzija i moranja navijači će, sigurna sam, najviše uživati", rekla je Klikovac.

Vardar će sa prve pozicije iz Grupe 2 na megdan najboljoj četvrtoj ekipi Grupe 1. Budućnost sigurna sa četvrtog mjesta čeka šampiona Evrope Đer.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније