Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

04. 03. 2018. 16:52 >> 16:49

VELIKA POBJEDA

Adžić: Pokazali smo zrelost

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić istakao je da njegov tim pokazao zrelost u pobjedi nad Tiringerom 25:24". Tom trijumfom "plave" su izborile plasman plasmana u četvrtfinale Lige šampiona.

"Velika pobjeda protiv ozbiljnog protivnika i u sjajnom ambijentu. Ova sezona je pokazala kako raste kolektiv i kako individualno napreduju igračice koje su budućnost Budućnosti i crnogorske reprezentacije. Bilo je prirodno zbog sjajnog odnosa i energije koju pokazuju igračice tokom čitave sezone da dođe i ovakvo izdanje u gostima. Pokazali smo zrelost i odigrali na visokom nivou protiv iskusnog protivnika, kome je takođe, ovaj meč bio odlučujući za plasman u četvrtfnale. Ponosan sam na djevojke i radujemo se prolasku među osam najboljih", rekao je Adžić.

Budućnost će u četvrtfinalu najvjerovatnije igrati protiv Đera, aktulenog prvaka Evrope.

"Biće to poklon za ovu mladu ekipu i prilika da se oprobamo protiv aktuelnog prvaka Evrope. Dueli protiv Đera će biti praznik rukometa i predstavljaju ispunjenja sna, u koji smo vjerovali iako smo znali da će biti teško, kako zbog mladosti tima, ali i brojnih problema sa kojima smo se suočavali tokom sezone zbog povreda i izostanka nekih igračica. Ali, igračice, stručni štab i uprava su pokazali da je sve moguće i sada svi zajedno treba da se radujemo ovom uspjehu", kazao je Adžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније