Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R. [ Dnevne novine ]

09. 02. 2018. 09:22   >>  09:43

BRNOVIĆ PORUČILA

"Rasterećeno i hrabro u Skoplju"

Pivot rukometnog kluba Budućnost Tatjana Brnović kaže da u Skoplje idu da igraju rasterećeno i hrabro protiv Vardara u meču 3. kola glavne runde Lige šampiona.

Četiri puta su plave dame ove sezone igrale van svoje Morače i nijednom nisu bile ni blizu pobjede, pa teško da će prvi trijumf u gostima ostvariti na terenu trenutno možda i najjače evropske ekipe.

Rukometašice Budućnosti sjutra u Skoplju igraju protiv Vardara, jedine neporažene ekipe ove godine u Ligi šampiona biće to meč 3. kola glavne runde elitnog takmčenja.

“Čeka nas vrhunska ekipa, koja ima najveće ambicije u Ligi šampiona, tako da idemo da odigramo rasterećeno, ali i hrabro i najbolje što umijemo, kako bismo protiv takvog tima pružle najbolje izdanje”, poručila je prije jučerašnjeg treninga u Podgorici pivot našeg tima Tatjana Brnović.

Iako nijesu blistale u gostima, djevojke Dragana Adžića jesu na svom parketu, pa je četvrtfinale praktično već u džepu podmlađene Budućnosti.

“Mlada smo ekipa i nije nam neka satisfakcija to što smo ušle u četvrtfinale, pa da se opustimo, već nam je svaka utakmica bitna za naš dalji razvoj”, jasna je Brnović.

Između rivala iz Lige šampiona, ali i Regionalne lige, teško može biti iznenađenja…

“Nema specijalnih priprema za ovaj meč, već ozbiljno kao i za svaki duel. Poznajemo ih odlično i očekujem najbolje izadnje protiv njih”, dodala je Tatjana.

Ema Ramusović je zbog povrede izgubljena do kraja sezone, pa će Tatjana Brnović biti usamljena na poziciji pivota.

“Naravno da je teže kad nema Eme, jer sam bukvalno sama na toj poziciji. Fizički je teže, ali pomažu mi saigračice, a i trener gleda da me štedi”, smatra Tatjana Brnović.

O kvalitetima Vardara slično je govorila i Sanja Premović…

“Ne treba trošiti riječi o Vardaru, radi se o jednoj od boljih ekipa ove sezne u Ligi šampiona. Idemo u Skoplje da uživamo u rukometu i iskoristimo svaki napad i svaku odbranu kao priliku da napredujemo i poboljšamo igru u gostima”, riječi su desnog beka Budućnosti.

Gdje bi mogla Budućnost da vidi svoju šansu u tom duelu?

“Ukoliko budemo prave u odbrani, sigurno ćemo moći da im pariramo treba da odigramo što je bolje moguće i da damo svoj maksimum”, jasna je Premovićeva.

O slaboj igri u gostima ‘broj 27’ Budućnosti kaže…

“Nemamo dovoljno iskustva, ali je puno izazova ispred ove mlade ekipe kao što sam rekla ovaj meč je šansa da poboljšamo igru u gostima i vjerujem da će biti bolje nego do sada”, zaključila je Sanja Premović.

Utakmica u dvorani “Jane Sandanski” igra se u subotu od 15 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније