Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

17. 01. 2018. 23:17 >> 22:54
8

ŠEVALJEVIĆ PORUČIO

"Rukomet se igra 60 minuta, a ne 30"

Crna Gora je završila učešće na Evropskom prvenstvu ubjedljivim porazom od Slovenije. Srednji bek "lavova" Vasko Ševaljević je istakao da ekipa imora da igra u jakom ritmu svih 60 minuta, ako želi da bude konkurentna na velikim takmičenjima.

"Dobro izdanje u prvom poluvremenu, ali rukomet se igra 60 minuta, a ne 30. Dali smo šest golova u nastavku, to je premalo da se parira reprezentaciji kakva je Slovenija. Morali smo da prikažemo mnogo bolju igru u drugom poluvremenu”, rekao je Ševaljević.

On je rekao da mora da uslijedi analiza zašto je to tako...

"Ne znam da li je problem sa snagom ili nešto drugo, ali definitivno to moramo da rješavamo. Prođemo toliko mečeva u kvalifikacijama, treninga i svega da bismo sve prelako prosuli. Mora ovo da se analizira, da se traži rješenje. Nijesu ostale reprezentacije toliko bolje od nas da ne možemo nikoga da pobijedimo. Ovo mi je treće Evropsko prvenstvo i opet ista priča”, razočaran je bio Ševaljević.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније