Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 01. 2018. 16:54 >> 16:21

KAO I NA PROŠLOM EP

EHF kaznio Makedoniju zbog čarapa

Evropska rukometna federacija (EHF) kaznila je reprezentaciju Makedoniju sa ukupno 2.000 eura zbog šarenila u opremi reprezentativaca.

Jedna kazna od 1.000 eura je izrečena zbog različitih čarapa koje su nosili makedonski reprezentativci na utakmicama Evropskog prvenstva u Hrvatskoj, a druga zbog nošenja "streč gaća".

Kako su naveli makedonski mediji, one se vide ispod šortseva Dejana Manaskova, Stojančeta Stoilova, Kirila i Filipa Lazarova, Filipa Taleskog, Filipa Kuzmanovskog i Martina Velkovaskog.

Zbog nestandardnih čarapa reprezetativaca, Makedonija je kažnjena i na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2016.

Na pobjedu i protiv Njemačke

Rukometni reprezentativac Makedonije Filip Mirkulovski najavio je da će sjutra igrati na pobjedu protiv Njemačke u trećem kolu Evropskog prvenstva.

"Nedavno sam rekao da duel sa Njemačkom može da bude za prvo mjesto u grupi. Mi prenosimo najmanje dva boda u sljedeću fazu, a protiv Njemačke idemo na pobjedu i prvo mjesto", rekao je Mirkulovski, prenijeli su makedonski mediji.

Srednji bek je rekao da je zadovoljan prikazanim u dosadašnjem dijelu prvenstva, u kom Makedonija ima dvije pobede protov Slovenije i Crne Gore.

Mirkulovski, koji je utakmicu protiv Crne Gore igrao povrijeđen, kazao da je da su u makedonskoj reprezentaciji znali da će taj meč biti težak, iako su im mnogi prije vremena dodelili bodove.

Makedonski selektor Raul Gonsales je rekao da je jako zadovoljan igrom i rezultatima.

"Pobijedili smo u dve utakmice i imamo četiri boda. Nijesmo počeli dobro prvo poluvreme protiv Crne Gore, ali u drugom je bilo mnogo bolje i u odbrani i u napadu", rekao je Gonzales.

Utakmica trećeg kola grupne faze Evropskog prvenstva izmedju Makedonije i Njemačke igraće se u srijedu od 18.15 u Zagrebu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније