Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 01. 2018. 20:29   >>  20:00 2

PREUZEO ODGOVORNOST

Đukić: Izgubili smo bez borbe

Selektor rukometaša Crne Gore Dragan Đukić rekao je da se njegova ekipa predala praktično i prije nego što je meč sa Njemačkom počeo.

Srpski stručnjak je preuzeo odgovornost zbog takvog izdanja svojih pulena.

"Niko ne može oduzeti Njemcima to što imaju i to što jesu. Igrali su dobro, čvrsto, imali su raspoložene golmane. Međutim, mi smo izgubili gotovo bez borbe, to je utisak. U toj seriji 0:9 našim greškama smo dali Njemačkoj lake golove. Poslije toga nije bilo prave utakmice. Ostali smo dužni navijačima u Zagrebu i Crnoj Gori, svima koji nas vole. Osjećam se odgovornim zbog toga", rekao je Đukić.

On je najavio promjene u sastavu...

"I da smo odigrali najbolje što možemo, ne bismo dobili Njemačku. Ali, očekivali smo bolje, jači otpor... Ostaje nam da analiziramo, da vidimo gdje smo griješili i da igramo potpuno drugačije u nastavku. Svi smo svjesni toga, napraviću i promjene u sastavu. Utakmicu sa Makedonijom smo označili kao najvažniju i moramo da je odigramo drugačije nego ovu", kazao je on.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније