Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

09. 01. 2018. 18:28   >>  18:00

CIJENI NAŠEG SELEKTORA

Lazarov: Crna Gora nagazna mina

Legendarni makedonski rukometaš Kiril Lazarov cijeni crnogorsku reprezentaciju protiv koje će igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

U petak u Hrvatskoj počinje Evropsko prvenstvo, a očekuje se da će Makedonija, kao i 2012. u Beogradu, imati ogromnu podršku sa tribina. U grupi su još aktuelni prvak Starog kontinenta Njemačka, trećeplasirana ekipa sa prošlog SP Slovenija i Crna Gora.

"Crna Gora? Imam lijepo mišljenje o selektoru Draganu Đukiću koji je napravio odličan rezultat u kvalifikacijama u grupi sa Rusijom i Švedskom. Oni su nagazna mina, iako su novi na velikim takmčenjima", kazao je Lazarov u intervjuu za Sport klub.

Jedan od najboljih desnih bekova na svijetu očekuje od Slovenije i Hrvatske da se uključe u borbu za medalje, dok mu je reprezentacija Srbije enigma.

"Hrvate vidim visoko. Imaju domaći teren, jaku logistiku, odličnog trenera Lina Červara. Oni vole svoju državu, ponosni su, podržavaju sport... Slovenci će se boriti za medalje. Srbija je individualno vrlo dobra. Koliko će selektor Jovica Cvetković sve to da uklopi prerano je da se priča. Srbija može da pobijedi svakog, ali i da izgubi od svakog, kao i mi Makedonci", kazao je iskusni Makedonac.

Makedonija je proljetos promijenila trenara i umjesto Lina Červara na klupu je sjeo Raul Gonzales. Ova promjena mogla bi mnogo da znači.

"Volim da sam optimističan, možda nekada malo i nerealan. Mi kao reprezentacija treba da budemo skromni i da stojimo čvrsto na zemlji. Ono što mogu da kažem je da se nikome nećemo predati, pa ni jednoj Nemačkoj, ali sada da kažem da ćemo da pobijedimo Sloveniju, Njemačku, poslije u drugom krugu Dansku i Španiju bilo bi malo bahato i nerealno. Što se tiče naše grupe mislim da imamo mnogo veće šanse protiv Njemaca i Crne Gore nego protiv Slovenije. Oni su izuzetno neugodna reprezntacija i nisu slučajno bili bronzani prošle godine. Slovenija ima 16 podjednako dobrih igrača i vrhunskog trnera Veselina Vujovića koji zna da ih motiviše da budu hrabni i iznad 100 odsto. Vidjećemo, očekuje nas težak posao, neka obećanja je neralno da dajemo. Treba da odradimio svoj posao i idemo meč po meč", kazao je Lazarov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније