Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavila: M.L.B. [ Cdm.me ]

21. 12. 2017. 08:32 >> 08:46
3

BEZ TEŽIH POVREDA

Borozan imao udes, neizvjestan za EP

Rukometni reprezentativac Crne Gore Vuko Borozan sinoć je doživio saobraćajnu nesreću, ali je srećom prošao bez težih povreda.

Ipak, postoji mogućnost da igrač skopskog Vardara propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj, što bi bio ogroman hendikep za naš nacionalni tim, prenosi portal Cdm.

Borozan je naime zadobio povredu butnog mišića, postoji mogućnost da pauzira dva mjeseca, ali o stepenu povrede više će se znati danas nakon detaljnih pregleda.

Do nezgode je, navodno, došlo kada je Cetinjanin u blizini rodnog grada na zaleđenom putu izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa puta.

Vuko je zvanično proglašen za najboljeg crnogorskog sportistu u 2017. godini, a najznačajnije priznanje treba da mu se uruči danas na svečanosti u vili “Gorica”.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније