Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R. [ Mina ]

20. 12. 2017. 17:57   >>  17:30

IO COK-A POTVRDIO

Zvanično - Borozan sportista godine

Rukometaš Vuko Borozan najbolji je sportista Crne Gore u 2017. godini, u tradicionalnom izboru Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).

Izvršni odbor verifikovao je predlog Žirija za izbor sportiste godine i priznanje dodijelio Borozanu.

On je u dresu Varadra osvojio Ligu šampiona i SEHA ligu, a crnogorsku reprezentaciju predvodio je do plasmana na Evropsko prvenstvo.

Najbolji mladi sportisti su karatista Bojan Bošković i džudistkinja Ivana Nikolić.

Bošković je osvojio zlatnu medalju u konkurenciji kadeta na Svjetskom prvenstvu na Tenerifama, dok je Nikolić bila srebrna na kadetskom prvenstvu svijeta u Santijago de Čileu.

Najbolja muška selekcija je kadetska vaterpolo reprezentacija, koja je osvojila titulu prvaka Evrope, dok je u ženskoj konkurenciji priznanje pripalo rukometnoj reprezentaciji, šestoplasiranoj na prvenstvu svijeta.

Ceremonija proglašenja najboljih biće održana sjutra u 13 sati u Vili Gorica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније