Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

09. 12. 2017. 11:49 >> 14:29
2

OČEKUJE KVALITETAN MEČ

Cvijić: Nijesam željela Crnu Goru

Rukometašica Srbije Dragana Cvijić nije željela da se sa Crnom Gorom sastane u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Crna Gora je bila četvrta u Grupi C, a Srbija je osvojila prvo mjesto u grupi D.

"Jednom prilikom sam rekla da ne bih željela Crnu Goru, jer i njima i nama želim da odemo što dalje, ali nema šta... Tu smo da igramo, da pobijedimo. Daćemo sve od sebe, borićemo se, ovaj tim je zaslužio mnogo. Vjerujem u ekipu i mislim da možemo da odigramo kvalitetan meč protiv Crne Gore", rekla je Dragana Cvijić, bivša igračica podgoričke Budućnosti.

Srbija je prvo mjesto u grupi osvojila pobjedom u derektnom duelu sa Južnom Korejom (33:28).

"Jako težak meč. Cijelu utakmicu smo tražile sebe. Krenule smo loše, one su uspjele da nam prodaju neke akcije za koje smo se pripremali... Drago mi je što smo uspjele da ih pobedimo i što nijesmo dozvolili da se desi kao u prethodne dvije utakmice kad smo poklonile bod Njemačkoj i Holandiji", rekla je Cvijić.

Srpski selektor, Ljubomir Obradović, kazao je da je pred njegovm timom težak zadatak.

"Poslije Magdeburga voljeli bismo da produžimo boravak u Njemačkoj. Više niko nema prava na grešku. Ide se kući. Ponašanje djevojaka, reakcija na taktičke stvari, rekacija na pozitivan i negativan rezultat mi daje nadu i optimizam za ono što nas čeka dalje", kazao je Obradović.

Lijevi bek reprezentacije Srbije, Sanja Damnjanović, navela je da nije bilo lako pobijediti Južnu Koreju i dodala da je osvojeno prvo mjesto u grupi podstrek za dalje.

"Idemo na Crnu Goru, biće dobar meč, puno borbe, puno agresivne igre, vidjećemo... Mi ne stajemo, ne razmišljamo ko je ispred, idemo samo dalje", rekla je Damnjanović.

Duel Crne Gore i Srbije igra se sjutra, od 17.45 sati, u Magdeburgu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније