Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio P.R. [ Mina ]

11. 11. 2017. 12:59   >>  12:27

ADŽIĆ O ŽELJAMA

Popraviti utisak sa prethodnih gostovanja

Želja Budućnosti je da u Ludvisburgu odigra bolje nego na prethodna dva gostovanja u Ligi šampiona, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

Budućnost i njemački Bitighajm odigraće sjutra u Ludvisburgu utakmicu petog kola D grupe Lige šampiona.

Adžić vjeruje da će Budućnost odigrati bolje nego u Norveškoj, kao u posljednjih 20-ak minuta u Mecu.

"Bitighajm ima kvalitetan sastav i sjajne pojedince, ali vjerujem da možemo da odigramo na pravi način. Imaju igračice iz tri vrhunske rukometne nacije i znamo da nas čeka težak zadatak. Naša želja je jasna, a to je da odigramo bolje nego na prethodna dva gostovanja", kazao je Adžić.

On je naglasio da je Budućnost protiv Meca potvrdila da ima potencijal i da kada je maksimalno fokusirana može da parira i vrhunskim timovima.

"Moramo da budemo fokusirani na odbranu i da broj tehničkih grešaka svedemo na najmanju moguću mjeru. Kvalitete protivnika moramo da anuliramo, a da uz pravi pristup, ostavimo bolji utisak nego na prethodna dva gostovanja", rekao je Adžić.

On je podsjetio da je Budućnost protiv Bigithajma odigrala jedan od najboljih mečeva ove sezone.

"Ne smijemo se zanositi jer igramo protiv tima koji je dva puta pobijedio Vajpers i pokazao da ima veliki kvalitet. Imaju odlične pojedince, ali pokazali smo snagu u prvom međusobnom duelu. A naša samopozdanje je na mnogo višem nivou nakon pobjede protiv Meca", rekao je Adžić.

Kapiten Milena Raičević smatra da Budućnost ne smije da potcijeni Bitighajm, već mora imati isti pristup kao i protiv Meca.

"Ukoliko bude tako, vjerujem da možemo i do pozitivnog ishoda. One su nas potcijenile u Podgorici, jer nijesu očekivale našu jaku i agresivnu odbranu. Bitighajm je protiv Vajpersa odigrao mnogo agresivnije, takoda su mnogo bolje u tom segmentu nego u prethodnim mečevima, a biće spremne i na našu odbranu za razliku od prvog međusobnog duela", kazala je Raičević.

Budućnost i Bitighajm poslije dva odigrana kola imaju polovičan učinak, po dva trijumfa i poraza.

Budućnost je prvi međusobni duel dobila 32:24, nakon čega je poražena od norveškog Vajpersa 29:19 i Meca 27:23.

U prošlom kolu podgorički tim revanširao se Mecu 23:18.

Bitinghajm je, osim Budućnosti, izgubio i od Meca, a dva puta je slavio protiv Vajpersa.

Duel Bitighajma i Budućnosti počeće u 19 sati.

U premijernom meču petog kola Mec je juče u gostima savladao Vajpers 25:22.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније