Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

04. 11. 2017. 22:15 >> 21:43
2

ADŽIĆ OCIJENIO

Imali smo odgovor na sve

Rukometašice Budućnosti nanijele su Mecu prvi poraz u sezoni, a trener Podgoričanki Dragan Adžić je istakao da je ekipa večeras imala odgovor na sve pokušaje rivala.

"Spremili smo se za sve što je protivnik pokušao da izmisli. Imali smo odgovor na sve. Dok god naša igra ne bude odgovarala drugima, biće i Budućnost i reprezentacija Crne Gore faktor na rukometnoj sceni", kazao je Adžić.

Strateg "plavih" je rekao da je obaveza njegovog tima da iz raste iz utakmice u utakmicu.

"Obaveza mladog tima, kakav je naš, jeste da raste iz meča u meč, i da počne da igra u gostima", kazao je Adžić.

Itana Grbić je rekla da je ekipa ispoštovala sve što je dogovoreno u svlačionici.

"Ova pobjeda je pokazala koliko smo svi zajedno posvećeni cilju. Kada ispoštujemo sve što pripremimo i šta se dogovorimo možemo da pobijedimo svakoga. Spremile smo se maksimalno u odbrani, nijesu mogle ni sa čim da nas iznenade. Darli nam je puno pomogla, mi smo njoj pomogle defanzivom. Srećne smo, a sada se spremamo za naredni meč".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније