Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R.

31. 10. 2017. 12:01 >> 11:29
1

POZVALA NAVIJAČE

Batinović: Očekujem pobjedu protiv Meca

Rukometašice Budućnosti vratile su se kući. Zadovoljne prikazanim u obje utakmice drugog turnira Regionalne lige u Ljubljani. Marta Batinović sa gola pozitivno je ocijenila odnos, vidjela mnogo dobrih stvari iz duela sa Vardarom i Krimom.

“Dobro putovanje i dobar period za odigravanje utakmica pred naredni duel sa Mečom u Ligi šampiona. Nijesam imala osjećaj da smo izgubili, jer smo obje utakmice odigrali dobro. Popravili neke stvari, što hrabri pred nastavak Lige šampiona. Mislim da smo čak odigrali jednu od boljih utakmica, bez obzira na to što rezultdt nije bio pozitivan. Iskazali smo želju, što se vidjelo konkretno u broju grešaka. Smanjili smo pad u igri, pokazali da možemo i još mnogo da grizemo do subote. U svakom slučaju, iza nas je još jedno dobro, novo iskustvo”, rekla je Batinović, prenosi Arena.

Pozitivno je Marta pričala o odbrani, plave nijesu primile mnogo golova.

“Konkretno sa Krimom, da nijesu bili penali, pet ili šest, mi ne bi primili četiri gola, a odbrana je bila top. Sigurna sam da bi vodili do odmora četiri, pet golova. U nastavku je bio mali pad, ali smo se ponovo digli. Darli je protiv Vardara bila super, odbrana je izgedala sasvim dobro, svaka se trudila, dala sto odsto. Manji padovi, uz ovako mladu ekipu, prosto idu. Vjerujem da ćemo se još podići, potrebno je, u subotu nas čeka ozbiljan rival, da ne pričam o gostovanju u Njemačkoj. Ozbiljnije od toga nema. Dosta tereta sa leđa palo bi u subotu pobjedom protiv francuske ekipe”, dodala je Batinović.

Podgoričanke imaju sa čim protiv ekipe, koju sa gola predvodi “lavica Marina Rajčić.

“Očekujem pobjedu protiv Meca. Jaka je Budućnost kod kuće, a jača sa navijačima, koje i ovom prilikom pozivam. Treba nam osmi igrač. A da će biti teško biće, kao sa Bitighajmom i Vajpersom”, kazala je Batinović.

Sigurnost koju sa gola daju Darli di Zogba i Batinović je potrebno mladoj ekipi. Utisak je da nijesu zakazale.

“Osjećamo se super. Darli i ja odlično radimo, ponekad smo nemoćni na zicere, ali i to je dio igre. Voljela bih do krajakarijere dane primim gol, jer niko ne želi da izgubi. Lično, trebala mije onakva utakmica sa Krimom od 60 minuta. Nijesam mnogo branila u LS, a u Ljubljani sam pokazala da mogu, da znam još uvijek da branim i sve ostalo. Ogromno samopouzdanje sam dobila u Sloveniji. Mislim da smo se pokazali kao tim, koji je u svakom trenutku svjestan situacije”, zaključila je Batinović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније