Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavila: M.L.B. [ Arena ]

25. 09. 2017. 10:31 >> 10:05

RAME U LOŠEM STANJU

Majda preskače kvalifikacije

Slutnje su dobile epilog, selektor "lavica" Dragan Adžić ne može biti zadovoljan - Majda Mehmedović preskočiće oba kvalifikaciona duela za Evropsko prvenstvo 2018. godine.

Prvi trening reprezentacije juče u "Morači“ krilo Bukurešta, u društvu Itane Grbić, odgledala je pored terena.

Juče su zvanično počele pripreme crnogorske rukometne reprezentacije, nedostajale su Marina Rajčić (Mec), Alma Hasanić (Storhamar) i Jelena Despotović (Krim).

"Rame je u lošem stanju, da igram sigurno neću, ne smijem, a i ne mogu. I to je to. Mislim da će Itana, Ivona i Branka biti na nivou. Što se tiče nekog mog daljeg angažmana - ne znam da li će biti potrebna operacija. Pokušavam na sve moguće načine da saniram povredu, a rame konstantno (dan-noć) boli i ne smijem da rizikujem", saopštila je Mehmedović "Areni".

Ona kaže da je riječ o istegnuću ligamenata i to pravi problem.

"Bilo koji pokret da uradim - boli, čak i dok šetam. Urađeni su snimci, išla sam kod nekoliko doktora, za operaciju su, za čišćenje ramena. U strahu su da trenutni problem ne prouzrokuje veći, kao da pokidam ligamente ili da rame ne iskoči. Kolika je pauza, u slučaju da dođe do operacije? Oko pet mjeseci, ali i to je individualno. Nadam se samo da ću izdržati do maja, sve suprotno vodi ka operaciji", kazala je Mehmedović.

Ona ističe da čeka razgovor sa doktorom iz Švedske, da pogleda rame, jer joj je bitno da čuje mišljenje više ljekara.

"Biću u Crnoj Gori, moram skroz da odmorim rame i nadam se da će se upala smiri. Zaista vjerujem da ću izdržati, igrati Ligu šampiona i Svjetsko prvenstvo. Naporno sma radila za ovu sezonu", zaključila je Mehmedović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније