Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

28. 06. 2013. 22:22   >>  22:22

ŽRIJEB ZA LŠ

Budućnost dobila rivale po mjeri

Rukometašice Budućnosti će u grupnoj fazi Lige šampiona igrati sa danskim Midtjilandom i poljskim Lublinom, te pobjednikom kvalifikacione grupe 1.

Ako se ne dogodi čudo, to će biti Ferencvaroš, koji će 14. septembra igrati polufinale protiv zagrebačke Lokomotive, a u slučaju pobjede, dan kasnije bi se za mjesto u LŠ borio ili sa domaćinom, švajcarskim Cugom, ili sa rivalom iz Mađarske, Erdom.

“Dobili smo kvalitetne protivnike, dok očekujem da će četvrta ekipa u grupi biti Ferencvaroš koji je bio nadomak polufinala protekle sezone i koji se sada još pojačao. Smatram da smo dobili teške protivnike ili bolje rečeno najteže iz svih šešira, ako se iz trećeg izuzme Hipobanka. Najvažnije je da se nove igračice što prije uklope u naš sistem rada i onda sam siguran da možemo postizati zapažene rezultate”,kazao je trener Budućnosti Dragan Adžić.

Podgoričanke su izbjegle Vardar, koji je mnogo uložio u tim i doveo 13 igračica, a među njima i Jovanku Radičević i Anu Đokić.

Prvak Makedonije će, takođe, učestvovati u kvalifikacijama, a ako prođe boriće se sa Larvikom, Bera Berom i Podravkom.

Grupa A: Đer, Tiringer, Hipobanka, Pobjednik kvalifikacione grupe 3 (Bjasen, Lajpcig, BNTU Minsk, Tertnes).

Grupa B: Budućnost, Midtjiland, MKS Lublin, Pobjednik kvalifikacione grupe 2 (Ferencvaroš, Erd, Cug, Lokomotiva).

Grupa C: Krim, Mec, Savehof, Pobjednik kvalifikacione grupe 1 (Baja Mare, Tim Tvis Holstebro, Viborg, bolji iz dvomeča Dalfsen – Muratpaša).

Grupa D: Larvik, Bera Bera, Podravka, Pobjednik kvalifikacione grupe 4 (Rostov, Vardar, Salerno, Flori).

(handballme.me)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније