Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R.

21. 06. 2017. 15:01 >> 14:33

RADOJEVIĆ I ČAMPAR

Fatić: Na pravi način predstavili Berane

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Berana, Bogdan Fatić, primio je danas rukometne reprezentativce Crne Gore, Igora Radojevića i Marka Čampara.

Kako navode, Fatić im je, kao i kompletnoj reprezentaciji, iskazao punu podršku i poštovanje za postignute sportske rezultate.

"Nakon utakmica sa Švedskom i Rusijom, i odličnih rezultata koje je postigla naša reprezentacija plasiravši se na Evropsko prvenstvo 2018. godine, gdje su Radojević i Čampar značajno doprinijeli kolektivnom uspjehu reprezentacije, očekivanja su i beranske sportske javnosti,  da i dalje nastave sa odličnim igrama i dostojnim reprezentovanjem Berana", rekao je Fatić.

Fatić je istakao da su reprezentativci svojim igrama pokazali kako se bori pod državnom zastavom, uz crnogorsku himnu i crnogorskim grbom na grudima, a rezultatima kako treba reprezentovati Crnu Goru.

"Obzirom da su rukometno ponikli u našim Beranama, Radojević i Čampar, na pravi način predstavljaju i ovu sredinu u kojoj je rukomet uvijek bio na cijeni", dodao je Fatić.

Fatić im je, kako navode, poželio sreću, uspjehe i dobre rezultate u klubovima gdje nastavljaju karijeru - Radojević u Mađarskoj, a Čampar u Rumuniji.

Radojević i Čampar, su se zahvalili na prijamu, kao i na podršci i uvažavanju, i da su jako ponosni što nose dres reprezentacije Crne Gore, te da će i dalje davati sve od sebe da cnogorska reprezentacija bude u vrhu evropskog rukometa.

Fatić im je na kraju prijama, u znak podrške i zahvalnosti, uručio monografije dr Živka Andrijaševića "Dinastija Petrović".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније