Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavila: M.M.Lj.

15. 06. 2017. 09:17 >> 09:05
1

KVALIFIKACIJE ZA SP

Lavice brane plus sedam u Minsku

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće večeras u Minsku sa Bjelorusijom revanš utakmicu baraža za Svjetsko prvenstvo.

 

Crnogorske rukometašice prvi duel u Baru dobile su 33:26.

Utakmica će početi u 17 sati, a prenos možete pratiti na TVCG 2.

Naša selekcija prošla je pravu golgotu po dolasku u Bjelorusiju, jer im nije bilo dozvoljeno da napuste aerodrom četiri sata.

Bolji iz dvomeča Crne Gore i Bjelorusije izboriće plasman na šampionat, koji će u decembru biti odigran u Njemačkoj.

Učešće na Svjetskom prvenstvu, osim domaćina, obezbijedili su još zvanični evropski i svjetski prvak, Norveška, kao i Holandija, Francuska i Danska, na osnovu plasmana sa prošlogodišnjeg šampionata Evrope u Švedskoj.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније