Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Portal Analitika ]

14. 06. 2017. 08:09   >>  07:42 20

U BJELORUSIJI

"Lavice" nakon maltretiranja prešle granicu

Rukometašicama Crne Gore, nakon četiri sata zadržavanja na aerodromu, jutros je dozvoljen ulazak u Bjelorusiju.

 

Naša ekspedicija sletjela je oko 22 časa u Minsk, ali, navodno, zbog papirologije, pečat nije odgovarajući od Rukometnog saveza Bjelorusije, i nije im bio dozvoljen ulazak u zemlju.

Rukometni savez Crne Gore brzo je reagovao - pozvana je Ambasada Srbije u Bjelorusiji, od koje su dobili odgovor da „nemaju veze sa tim“.

Vrlo brzo upućen je poziv Svjetskoj rukometnoj federaciji, koja je pozvala Rukometni savez Bjelorusije, a oni su obećali da će u najbržem roku riješiti problem.

Granicu Bjelorusije prešao je samo fizioterapeut Saša Matić, koji ima državljanstvo Srbije. Ipak, u toku protekle noći, oko dva sata poslije ponoći i poslije četiri sata zadržavanja, svima je dozvoljen je prolazak.

„Crvene“ u četvrtak protiv Bjelorusije igraju utakmici revanš baraža za Svjetsko prvenstvo. Prvi meč završen je pobjedom Crne Gore od sedam golova razlike.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније