Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavila R.B.

07. 05. 2017. 10:28 >> 10:02
1

TVCG 1 OD 15.15

"Plave" sa Bukureštom za 3. mjesto

U meču za treće mjesto na ovogodišnjem fajnal-foru u Budimpešti, od 15.15 sati (TVCG 1), sastaće se rukometašice Budućnosti i Bukurešta. "Plave" su juče poražene od Đera 26:20, u meču polufinala završnog turnira Lige šampiona, dok su rukometašice Bukurešta izgubile od Vradara 38:33.

Rukometašice Budućnosti tako će danas odigrati posljednji meč u ovom, trofejnom, sastavu. Odlaze Kristina, Dragana, Kinga, možda Kaća... Nadamo se da će danas, uz prenos na TVCG 1, prevazići razočarenje i odigrati za dušu i lijep oproštaj.

Juče je trener Adžić kazao da će vidjeti kakvo će biti zdravstveno stanje igračica i onda odlučiti ko će danas igrati za treće mjesto.

U finalu, čiji prenos možete pogledati na TVCG 2 od 17.35, sastaće se Đer i Vardar, ekipa naših Jovanke Radičević i Andree Klikovac.

Tim iz Skoplja će tako prvi put igrati u završnoj predstavi, a Mađarice pokušati da treći put osvoje trofej Lige šampiona. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније