Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: S.V.

05. 05. 2017. 17:01 >> 16:34

EHF OBJAVIO

Neagu u idealnom timu LŠ

Evropska rukometna federacija je objavila idealni tim sezone u Ligi šampiona. Iz Budućnosti dolazi jedna igračica - lijevi bek Kristina Neagu.

U izboru su učestvovali navijači, novinari i treneri,koji su čak pet nagrada poslali u Đer. Golmanka Kari-Alvik Grimsbo, desni bek Nora Merk i srednji bek Nike Grot su u idealnom timu, Eduarda Amorim je najbolja defanzivka, a trener sezone je Ambros Martin.

U idealnoj postavi su još pivotkinja Larvika Marit Frafjord, lijevo krilo Vardara Kamila Herem, te desno krilo CSM Bukurešta Karmen Martin.

Najbolja mlada igračica dolazi iz Ferencvaroša, u pitanju je golmanka Blanka Biro,

Osim Neagu, u konkurenciji iz Budućnosti su bile i Katarina Bulatović (desni bek), Đurđina Jauković (najbolja mlada igračica) i Kinga Ahruk (defanzivka godine).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније