Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

06. 04. 2017. 21:25   >>  22:30 2

LIPOVINA PORUČIO

Bošković i Radojičić uništili muški rukomet

Reprezentativac Crne Gore Vladan Lipovina je kazao da su bivši i sadašnji čelnici Rukometnog saveza Predrag Bošković i Zoran Radojičić grobari crnogorskog muškog rukometa.

"Oni su uništili Lovćen, Sutjesku, klubove u kojima je uvijek bilo talenata. Lovćen ne igra SEHA ligu, koja je besplatna i zato ne dolaze mladi igrači, a pitanje je hoće li ih i biti, jer se igrači stvaraju samo kroz jake utakmice. Igrači Lovćena nisu primili plate 7-8 mjeseci, a kakvo je stanje u klubu govori i podatak da nema novca da se kupi lijepak za lopte, koji košta devet eura. Igrači Lovćena su prosili lijepak od Dragana Adžića, eto takvo je stanje“, kazao je Lipovina u emisiji "Načisto" na TV Vijesti.

On je rekao da su reprezentativci trenirali u hladnim salama, te da su rizikovali karijeru nastupom za Crnu Goru...

"Trenirali smo u hladnim salama, putovali iz Bara u Budvu da treniramo, vraćali se znojavi, jer nismo imali tople vode da se istuširamo, za Evropsko prvenstvo smo se spremali u dvorani u Kokotima, pa u podgoričkoj Gimnaziji, gdje je bilo četiri prsta prašine, u kakvim smo samo hotelima spavali... Pa oprema – trenerke se, recimo, nijesu mijenjale od 2006. godine", istakao je Lipovina.

Vuko Borozan je rekao da želi da igra samo za Crnu Goru i optužio predsjednika saveza Zorana Radojičića "da ga je oblatio"...

"Nije istina da sam ikad bilo kome rekao da ne želim da igram za Crnu Goru. Direktor saveza me oblatio. Ja uopšte nijesam znao kada je bila dodjela nagrada. Mene niko nije zvao", kazao je Borozan.

Predsjednik saveza Zoran Radojičić je poručio da navodi Lipovine i Borozana nijesu tačni.

"Atmosfera koju opisuju dvojica igrača i 28 igrača nije isto. Imamo samo jednog dobavljača opreme i ne možemo nazvati stara. To je ista oprema. Nije tačno da je ista od 2006. godine, ali je povremeno koriste mlađe selekcije. Za seniorske sastave ima sasvim dovoljno opreme, možda i više nego što je potrebno", kazao je Radojičić.

Ministar sporta Nikola Janović je poručio da se ne možemo igrati sa reprezentacijom.

"Svakako nije moja pozicija da arbitriram. Razumijem kada neko kaže da nije zadovoljan sa uslovima. Ne smijemo se igrati sa reprezentacijom. Ako se reprezentativci na ovaj način žale, to znači da problem postoji", rekao je Janović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније