Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R. [ Mina ]

06. 04. 2017. 16:11 >> 15:45

LIGA ODLUČILA

Popoviću mjesec, kazne za Mojkovac i Lovćen

Trener rukometaša Mojkovca, Ranko Popović, kažnjen je zabranom nastupa na svim rukometnim utakmicama u trajanju od mjesec zbog nekulturnog i nesportskog ponašanja prema službenim licima u meču sa Lovćenom, odlučio je direktor lige Milorad Vujošević.

Navodi se da je nekadašnji crnogorski selektor vrijeđao i nesportski se ponašao nakon isključenja na dva minuta i dobijenog crvenog kartona.

Vujošević je zbog ponašanja trenera kaznio i njegov klub sa 300 eura.

Mojkovac je kažnjen sa još 200 eura zbog diskvalifikacije rukometaša Ivana Žurića.

Istim iznosom kažnjen je i Lovćen zbog diskvalifikacije igrača Luke Vukićevića.

Vujošević je sa osam mjeseci zabrane nastupa na svim rukometnim utakmicama kaznio službenog predstavnika RK Ulcinj, Dušana Hajdukovića, zbog zloupotrebe službenog položaja na prvenstvenoj utakmici 14. kola Druge lige protiv ekipe Nikšića.

"Uvidom u zapisnik sa utakmice, a na osnovu prijave delegata Nebojše Kruščića, utvrđeno je da je pod brojem 23 u zapisnik upisan Mihailo Bulatović, koji nije bio fizički prisutan, a pod njegovim imenom je igrao Miljan Bogojević, koji nije licenciran za takmičarsku sezonu 2016/2017", piše u odluci direktora lige.

Ulcinj je kažnjen i novčano sa 900 eura, od kojih je 800 zbog Hajdukovića i 100 na meču protiv Nikšića nije bilo licenciranog zapisničara.

Saopšpteno je da Popović i Hajduković imaju pravo žalbe, ali da ona ne odlaže izvršenje rješenja shodno članu 116 Pravilnika o disciplinskoj i
materijalnoj odgovornosti.

Vujošević je kaznio i RK Komove sa 200 eura zbog nedostatka semafora na prvenstvenoj utakmici Druge lige protiv Danilovgrada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније