Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: I. P. ]

31. 03. 2017. 11:22   >>  10:56 2

JANOVIĆ POTVRDIO

Lipovina i Borozan ostaju u reprezentaciji

Rukometaši Vladan Lipovina i Vuko Borozan ostaće u reprezentaciji Crne Gore.

 

To je zvanična odluka dvojice crnogorskih reprezentativaca, koju su u odvojenim razgovorima jutros usaglasili sa ministrom sporta Nikolom Janovićem i, kako je saopšteno, na kraju ga uvjerili da ih u tome niko i nista neće pokolebati pa čak ni, kako su ustvrdili "neadekvatan odnos Rukometnog saveza Crne Gore prema muškoj rukometnoj reprezentaciji".

Janović je mladim crnogorskim reprezentativcima zahvalio što će ostati vjerni i odani reprezentaciji Crne Gore i što će, kako se navodi u saopštenju, na taj način staviti tačku na priče o napuštanju reprezentacije, uz nadu da će primjer Lipovine i Borozana slijediti svi crnogorski reprezentativci.

"Uključujući i rukometaša Nebojšu Simića, sa kojim je takođe razgovarao ministar Janović. Jer rezultate i požrtvovanost, koje naši najbolji sportisti pokazuju dok pod crnogorskom zastavom osvajaju najsjajnija odličja, ne samo da u svima nama bude neizmjeran ponos, već će, uvjeren je ministar Janović, to motivisati veliki broj djece i mladih i biti im uzor da se bave sportom, sanjajući da će i oni jednog dana obući nacionalne boje naše države", saopšteno je iz Ministarstva sporta.

Janović je, kako se navodi u saopštenju, Lipovinu, Borozana i Simića tokom razgovora pozvao da u Ministarstvu sporta prepoznaju adresu na kojoj ih čeka institucionalna podršku u dostizanju vrhunskih sportskih rezultata, ali i odgovor na sve izazove i probleme sa kojima se na tom putu suočavaju svi naši reprezentativci.

Ministar Janović je već za početak sljedeće sedmice zakazao zvanični sastanak sa čelnicima Rukometnog saveza, na kojem će, kako je najavio, jedna od najvažnijih tema biti uslovi u kojima treniraju crnogorski reprezentativci i odnos saveza prema našim najboljih rukometašima i njihovim potrebama.

"Želimo da za mušku rukometnu reprezentaciju prije svih igraju naši sportisti, nema boljih", kazao je Janović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније