Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavila R.B.

11. 03. 2017. 20:49 >> 20:24
1

ADŽIĆ PORUČUJE

Mečevi s Larvikom najvažniji ove sezone

Djevojke su odigrale još jedan dobar meč i ponovile izdanja iz duela protiv Vardara i Astrahanočke, a igra je bila na višem nivou što raduje uoči najvažnijih mečeva u sezoni koji ekipu očekuju u četvrtfinalu protiv Larvika, kazao je trener Budućnosti Dragan Adžić nakon pobjede (24:23) protiv FTC-a u Budimpešti u posljednjem kolu glavne runde Lige šampiona.

Adžić je, kako je kazao, u svakom pogledu zadovoljan izdanjem svojih izabranica, a naročito zbog činjenice da je pobjeda na jednom od najtežih gostovanja u Evropi ostvarena bez pet igračica koje su povrijeđene.

Larvik je protivnik na putu ka četvrtom uzastopnom učešću na finalnom turniru, a Adžić ističe da je to rival koga su u taboru dvostrukog šampiona Evrope i priželjkivali i za koga su već počeli da se pripremaju prethodne sedmice.

"Djevojke su u sjajnoj atmosferi koju su priredili domaći navijači odigrale dobar meč i pokazale želju kakva je bila i u duelima protiv Vardara i Astrahanočke. Uspjeli smo da se revanširamo FTC-u i da podignemo neke segmente u igri na viši nivo, a uoči najvažnijih mečeva u sezoni koji nas očekuju u četvrtfinalu. Ovo je veliki iskustvo za mlade igračice koje su dobile priliku i želja mi je bila da što više njih osjeti atmosferu kakva je danas rijetka u ženskom rukometu. Zadovoljan sam po svakom pitanju, a dobili smo i protivnika koga smo željeli i za koga smo već počeli da se spremamo. Raduje ovakvo izdanje bez pet važnih igračica koje su povrijeđene, kao i energija djevojaka i saradnja koju imaju. Mislim da smo na pravom putu pred četvrtfinalne okršaje", rekao je Adžić.

Iako će veliki protivnik imati prednost domaćeg terena u revanšu četvrtfinala, jasno je da Budućnost ima realne šanse da se ponovo nađe u Budimpešti, ukoliko u aprilskom dvomeču ponovi izdanja iz posljednja tri duela glavne runde.

"Već smo se bavili njima prethodne sedmice i dobro smo ih analizirali, a nakon EHF sedmice u potpunosti ćemo se posvetiti tome da ih što bolje pripremimo i ostvarimo zacrtani cilj, a to je plasman na finalni turnir. Ne znam da li se može reći da smo favoriti, jer je Larvik neporažen uoči posljednjeg kola glavne runde u kojem igra protiv Đera, dok smo mi imali oscilacija. Tek treba da vidimo u kojem sastavu ćemo nastupiti protiv Larvika, a moramo biti maksimalno fokusirani i zbog činjenice da protivnik ima prednost domaćeg terena", zaključio je Adžić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније