Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

04. 03. 2017. 19:27 >> 19:02

U DELTA SITIJU

Otvoren fan šop ŽRK Budućnost i reprezentacija

Fan šop Ženskog rukometnog kluba Budućnost i rukometnih reprezentacija Crne Gore svečano je otvoren danas u prodavnici sportske opreme Đak sport, u Delta sitiju.

Tim sport menadžer regionalne kompanije Đak sport, Tanja Medved, kazala je da su Rukometni savez i Budućnost dvije renomirane kuće u svijetu i da su to zaslužile svojim radom i rezultatima.

“Đak sport oprema ima privilegiju da sarađuje sa te dvije kuće i nadam se da ćemo saradnjom i eksluzivitetom koji smo dobili sa brendom Humel, moći da doprinesemo još boljim rezultatima, ne samo na terenu, već i van njega. Nastavljamo saradnju koja se ne bazira samo na opremanju sportista sportskom opremom već pružanju mogućnosti svim fanovima da dođu do dresa svog idola i omiljenog igrača”, kazala je Medved.

Nekadašnja rukometna reprezentativka bivše državne zajednice poželjela je ŽRK Budućnost puno sreće u predstojećim utakmicama.

“Voljela bi da nas primorate da mijenjamo dresove i iznad grba dodamo ješ jednu zvezdicu. Puno sreće u predstojećim utakmicama i na finalnom turniru u Budimpešti”, kazala je Medved.

Generalni direktor prodaje regionalne kompanije Ivan Šikić, uručio je dres predsjedniku ŽRK Budućnost, Predragu Boškoviću ozvaničio početak rada fan šopa. Šikić je podsjetio da je Đak sport regionalna kompanija koja ima predstavništva u Srbiji, Crnoj Gori Bosne i Hercegovini i Makedoniji.

Bošković je kazao da su Budućnost i Rukometni savez otvaranjem fan šopa napokon ostvarili ono što su duže planirali, ali nijesu uspjeli da sprovedu u djelo.

“Sarađivali smo sa raznim kompanijama na raznim osnovama, ali mislim da smo napravili dugoročan projekat koji će zaživjeti uz saradnju kluba, saveza i Đak sporta. Nadam se da će saradnja rasti, da ćemo se razvijati i praviti zajednički brend kada je sportska oprema u pitanju, kao što je to Budućnost u ženskom rukometu”, rekao je Bošković.

On je kazao da će se svi u podgoričkom klubu potruditi da na evropskoj sceni pronose slavu ne samo crnogorskog rukometa, već i renomirane kompanije Đak sport.

Otvaranju fan šopa prisustvovale su rukometašice, stručni stab i rukovodstvo kluba, kao i predstavnici Rukometnog saveza. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније