Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina;Objavio: B.V. ]

26. 02. 2017. 09:04 >> 08:40
2

LIGA ŠAMPIONA

"Plave" oslabljene na Vardar

Rukometašice Budućnosti i Vardara odigraće danas u Skoplju utakmicu četvrtog kola Glavne runde Lige šampiona.

 

Makedonski prvak prvi međusobni duel u Podgorici dobio je 31:28, a u prva tri kola Glavne runde ostvario je maksimalan učinak.

Budućnost je, osim od Vardara, poražena i u duelu sa Ferencvarošem (33:25), a jedini trijumf ostvarila je u Astrahanu protiv Astrahanočke (34:21).

Budućnost i Vardar deveti put sastaće se u Ligi šampiona.

Vardar je dobio tri utakmice, jedna je završena neriješeno, dok je u četiri slavila Budućnost.

U međusobnom duelu Regionalne lige Budućnost je sredinom januara pred svojim navijačima slavila 30:29 (16:16).

Trener Dragan Adžić u Skoplju, osim kapitena Milene Raičević i pivota Suzane Lazović, neće moći da računa ni na golmana Darli Zokebi de Paulu.

Meč će proustiti i bek Vanesa Agović i krilo Sanja Premović.

Saopšteno je da je pod znakom pitanja i nastup golmana Marte Batinović, ali da je otputovala sa ekipom u glavni grad Makedonije.

Adžić je kazao da vjeruje da će individualni i timski razgovori nakon poraza od Ferencvaroša, kao i detaljna analiza koja je urađena, donijeti bolje izdanje tima u Skoplju.

"Došli smo do zaključaka zbog čega smo bili tako loši u duelu protiv Ferencvaroša i već na treninzima se vidjela veća energija i bolji angažman svih igračica. U protekle dvije sedmice smo radili najbolje od početka sezone i nadam se da će to donijeti pozitivnu reakciju u duelu protiv nepobjedivog tima u Ligi šampiona", kazao je Adžić.

On je naglasio da su se ekipa fokusirala na igru u odbrani.

"Nijesmo zadovoljni izdanjima u prva tri meča glavne runde, ali bi duel u Skoplju mogao da bude prekretnica i uvod u bolje rezultate koji će nas dovesti u poziciju da spremni dočekamo najvažnije mečeve u sezoni, a koji nas očekuju 8. i 15. aprila u četvrtfinalnoj rundi. Imamo dosta problema sa zdravstvenim biltenom", zaključio je Adžić.

Nedjeljni duel u dvorani Jane Sandanski počeće u 17 sati i 30 minuta, a prenos možete pratiti na TVCG 2.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније