Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

12. 06. 2013. 15:35   >>  16:03

ŽELE POBJEDU

Njemački selektor: Nema opuštanja

Odsustvo nekoliko crnogorskih rukometaša, neće nas zavarati, večerašnji duel u Podgorici shvatamo veoma ozbiljo i na parket ćemo izaći maksimalno fokusirani", kazao je za potrala "hendball.me" selektor njemačke selekcije Martin Hojberger.

"Biće veoma težak meč, zato što Crna Gora ima odličan tim. Takođe je i pritisak veliki za obje selekcije, međutim očekujem da će vaša reprezentacija imati veliku podršku sa tribina. Ipak mi smo ovdje došli da odigramo najbolje što možemo, da ne ponovimo greške iz prvog meča i nadam se da slavimo",kazao je Hojberger.


Po dolasku u naš glavni grad, Njemci su se smjestili u hotel “Nikić”, a zatim i odradili trening u “Morači” na kojem je Hojberger posljednji put uigravao svoj tim pred veliki meč sa Crnom Gorom.

U našem timu večeras neće biti Roganovića, Osmajića, Markovića, Melića i Simovića, svjestan je toga i njemački stručnjak, ali tome ne pridaje toliko pažnje, koliko igri svoje ekipe.

"Mislim da to nije važno, jer Crna Gora ima još kvalitetnih igrača i mogu vam reći da smo se dobro u posljednjih nekoliko dana spremili za njih, ali i za neke nove, kako ne bi došlo do iznenađenja. Siguran sam da nas neće opustiti otkazi vaših igrača".

Njemci su u odnosu na meč u Manhajmu jači za fenomenalnog desnog beka Holgera Glandorfa i krilo Uve Genšajmera.

"Glandorf je odličan igrač posebno u napadu. Sa njim smo dobili mnogo, posebno u igri jedan na jedan, gdje je mnogo jak i mislim da će nam mnogo pomoći u današnjem duelu. U odnosu na meč u Manhajmu jači smo i za Uvea Genšajmera, tako da će Njemačka siguran sam igrati mnogo bolje u odnosu na prvi susret", poručio je Hojberger.

(handball.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније