Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Radio Tivat [ Objavila R.B. ]

18. 02. 2017. 22:36   >>  22:44

ČELENDŽ KUP

Tivatski Partizan neriješeno sa Islanđanima

Rukometaši Partizana igrali su večeras u Tivtu neriješeno 21:21 sa islandskim Valurom u prvoj utakmici Čelendž kupa. Bila je ovo zanimljiva i kvalitetna rukometna predstava u kojoj su Tivćani bili za nijansu bolji rival, ali su uporni gosti uspjeli da izbore neriješeno. Revanš je sjutra od 18 sati takođe u Tivtu.

Čini se da su domaći rukometaši prevazišli svoje mogućnosti pruživši izvanrednu igru protiv veoma kvalitetne ekipe Valura. U prvom poluvremenu domaćin je stalno bio u vođstvu, najviše četiri gola razlike – 11:7. Međutim, u finišu prvog dijela Islanđani su smanjili na minus dva, 13:11.

U prvom dijelu drugog poluvremena, Tivćani uspjevaju da zadrže prednost, zahvaljujući prije svega sjajnim odbranama golmana Vrdoljaka. Međutim, kvalitetni gosti su pojačali igru u odbrani i polako stizali prednost. Izjednačili su na 18:18, a onda i poveli 20:19 i 21:20. Na kraju neriješeno, pa će se konačni pobjednik znati nakon sjutrašnje utakmice.

Najefikasniji kod domaćina sa po pet golova bili su Goran Lasica i Gavrilo Samardžić, a kod gostiju Runarson sa šest pogodaka.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније