Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

08. 06. 2013. 12:17   >>  12:17

IDE U KATAR

Osmajić ne igra protiv Njemačke

Još jedna nevolja za Zorana Kastratovića. Nakon što je desni bek reprezentacije Crne Gore Zoran Roganović obavijestio saigrače i selektora da neće nastupiti na kvalifikacinom meču protiv njemačke, isto to je uradio i Vladimir Osmajić, objavio je portal Handball.me.

Kako javlja portal,  Osmajić je juče na pripremama na Cetinju obavijestio selektora Zorana Kastratovića da je dobio ponudu iz Katara, koja se ne može odbiti, tako da će napustiti našu prijestonicu i u narednih deset dana nastupati za Al Kijad na najprestižnijem turniru u Kataru Emir Kupu. Zbog istog takmičenja, duel u Morači propustiće i Roganović, koji nastupa za Al Arabi.

“Smatram da se u ovom trenutku moj nedostatak neće puno osjetiti, a i situacija u kojoj se naša reprezentacija nalazi nije delikatna, jer smo već praktično obezbijedili plasman na Evropsko prvenstvo u najgorem slučaju kao najbolja trećeplasirana ekipa”, kazao je Osmajić.

“To je ponuda koja se ne odbija, svjestan sam da sam pri kraju karijere, tako da moja odluka nije donesena na prečac. Vjerujem da će naša selekcija izboriti plasman u Dansku, a pritom da i ja imam idealnu priliku za finansijsku dobit”, obrazložio je svoju odluku Osmajić.

Iskusni tridesettrogodišnji bek iz Nikšića je peti igrač koji je otkazao pred početak kvalifikacija. Prije njega to su uradili Fahrudin Melić i Žarko Marković, zbog povrede Marko Simović i već spomenuti Roganović.

Osmajić je karijeru počeo u Nikšiću, a zatim je nastupao za Crvenu zvezdu, Partizan, Željezničar, švajcarski Vest, Pik Seged i poslednje tri godine za Cimos Kopar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније