Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

01. 06. 2013. 18:48 >> 18:48
2

TRANSFER BOMBA

Neagu blizu Budućnosti?

Rukometni klub Budućnost mogao bi da dobije veliko pojačanje u bekovskoj liniji u liku Kristine Neagu, piše rukometni portal handballme.me.

Rumunski mediji pišu da je njihova reprezentativka prekinula saradnju sa Olkimom, te da je sve dogovorila sa prvim čovjekom Budućnosti Predragom Boškovićem i sportskim direktorom Bojanom Popović, koji su morali brzo da reaguju nakon odlaska Anđele Bulatović u Krim i dovedu kvalitetnu igračicu na poziciji lijevog beka.

Tako bi Budućnost na bekovskim pozicijama spojila fatnastičan trio - Dalbi, Neagu i Knežević. Nedavno je došla i Poljakinja Kinga Bizdra, pritom je saradnju produžila Radmila Miljanić, dok je na drugom krilu Majda Mehmedović. Na golu je ostala Klara Voltering, uz pojačanje Martu Žderić i još nekoliko mlađih igračica Budućnost bi sklopila moćan tim za narednu sezonu.

Dvadesetčetvorogodišnja Neagu je prije Olkima nastupala za Koronu Brašov od 2006.do 2009.godine, a sa šampionom Rumunije je jednom igrala finale Lige šampiona i to 2010.godine, kada je od strane IHF-a izabrana za najbolju igračicu na planeti.

Sa reprezentaciju Rumunije je iste godine osvojila bronzanu medalju na EP u Danskoj i Norveškoj. Dres sa nacionalnim grbom nosila 117 puta i postigla 472 gola.

U protekle dvije godine je dosta pauzirala zbog povrede šuterskog ramena, ali se prije pola godine vratila na teren.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније